Fifa 19 verschijnt 28 september, bevat UEFA Champions League | Gamer.nl

Fifa 19 verschijnt 28 september, bevat UEFA Champions League | Gamer.nl

Fifa 19 komt 28 september uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Dat heeft uitgever Electronic Arts aangekondigd tijdens haar E3-persconferentie.

Op het podium bevestigde de uitgever geruchten over de aanwezigheid van de World Cup en UEFA Champions League in de voetbalgame. Beide cups spelen een rol in verhaalmodus The Journey. In de derde en laatste akte van deze modus speelt voetballer Alex Hunter de hoofdrol, aldus Electronic Arts.

Electronic Arts heeft de rechten om UEFA Champions League verkregen nadat een tienjarige deal tu en UEFA en Pro Evolution Soccer-producent Konami afliep. In de UEFA-kampioenschappen spelen de beste Europese clubs mee.

Verbeteringen

Verder laat de uitgever weten dat het nu makkelijker is om in Fifa's Kick Off-mode vriendschappelijke 5-tegen-5-wedstrijden te spelen. Spelers kunnen een gerangschikte wedstrijd spelen en elkaar uitdagen op specifieke vaardigheden.

Ook zijn de Real Player Motion- en First Touch-systemen verbeterd, vertelt een woordvoerder van EA. Zo simuleren de technieken de lichaamsbewegingen van individuele spelers beter en realistischer.

Fifa 18

Electronic Arts bracht ook nieuws naar buiten over Fifa 18. Een demo voor de voetbalgame, inclusief World Cup-modus, is beschikbaar via Origin op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Tot slot liet EA weten dat er verscheidene verbeteringen en updates uitkomen voor Fifa 18. Details belooft de uitgever de komende weken te onthullen.

E3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou