Update: Fifa 19 demo nu beschikbaar voor download | Gamer.nl

Update: Fifa 19 demo nu beschikbaar voor download | Gamer.nl

De demo van Fifa 19 is nu beschikbaar om te downloaden. Vele spelers ervaren aan het begin echter problemen met het verkrijgen van de download.

Op Reddit uiten meerdere spelers hun onvrede over de problemen met de demo. Ondanks dat PS4, Xbox One en pc de demo aanbieden blijven momenteel zich problemen voordoen. Voor de PS4-versie wordt op Reddit geadviseerd om via de browser in te loggen op het PlayStation-account en vanaf daar te downloaden.

Met de demo van Fifa 19 kunnen spelers met de Kick-Off-modus kennis maken met nieuwe gameplay-mechanieken zoals Active Touch, dat zorgt voor nauwkeurige controle. Daarnaast kunnen er dynamische tactieken worden toegepast zodat spelers selectie-instellingen meer toegankelijk worden gemaakt. Ook speelt fysieke kracht een e entiële rol bij het spelen van 50/50 Battles.

Spelers kunnen in de demo kiezen uit tien clubs waaronder Juventus, AS Roma en Manchester United. Daarnaast wordt een voorproefje getoond van het derde deel van de verhaalmodus The Journey.

Fifa 19

Origineel bericht: De demo van Fifa 19 is vanaf donderdag 13 september gratis te downloaden. Deze demo is beschikbaar voor de pc-, Xbox One- en PS4-versie van de game.

Over de inhoud van de demo is momenteel nog niets bekend. Vorig jaar konden spelers in de demo een preview spelen van de Story Mode 'The Journey'. In de volledige game komt er een derde deel van The Journey die het verhaal volgt van de sterspeler Alex Hunter. Ook wordt verwacht dat de Companion-app voor Fifa 19 vanaf 21 september uitkomt. Met de Companion-app krijgen spelers voor de release van Fifa 19 de kans om packs te openen en teams samen te stellen in Ultimate Team.

In de demo is het gebruikelijk dat het speltype 'Kick-Off' beschikbaar wordt gesteld waarin spelers kunnen kiezen tu en een beperkt aantal teams. Vermoedelijk wordt een groot gedeelte van deze teams opnieuw beschikbaar gesteld.

FIFA 19

Dit waren de teams die in de demo van Fifa 18 beschikbaar waren:

- Manchester United
- Manchester City
- Real Madrid
- Atlético de Madrid
- Juventus
- Bayern Munich
- Paris Saint-Germain
- LA Galaxy
- Toronto FC
- Boca Juniors
- C.D. Guadalajara
- Vi el Kobe

Eerder werd bekend dat Fifa 19 een survival-modus bevat, waarin een willekeurige speler na een gemaakte doelpunt van het veld wordt gestuurd. Daarnaast werd in de preview van Fifa 19 duidelijk wat er te verwachten valt van deze editie van de populaire franchise.

Fifa 19 verschijnt op 28 september voor pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou