Fifa 18 krijgt mogelijke WK-uitbreiding | Gamer.nl

Fifa 18 krijgt mogelijke WK-uitbreiding | Gamer.nl

Het lijkt erop dat er een speciale uitbreiding naar Fifa 18 komt omtrent het wereldkampioenschap voetbal in Rusland van dit jaar.

In de code van Fifa 18 Ultimate Team heeft een dataminer namelijk de regel 'freeworldcup: Free FIFA World Cup Pack™' gevonden. Het lijkt er dus op dat er een speciale uitbreiding aan zit te komen voor Fifa 18 met het WK voetbal van dit jaar in de hoofdrol.

Het is niet de eerste hint die verwijst naar een WK-uitbreiding voor Fifa 18. In december van vorig jaar vertelde de Spaanse sportverslaggever Manolo Lama tegen Radio COPE dat hij commentaar moest in spreken voor een Fifa WK 2018 uitbreiding.

Electronic Arts heeft nog geen informatie vrijgegeven over een eventuele WK 2018-uitbreiding voor Fifa 18 en heeft niet gereageerd op de geruchten. Maar als we de geruchten moeten geloven kan het zomaar zijn dat we al snel een uitbreiding kunnen verwachten. Op 16 juni wordt de eerste wedstrijd van het WK 2018 in Rusland al gespeeld.

Als de geruchten waar zijn moet EA nog een aantal nieuwe landen en spelers toevoegen aan Fifa 18. Zo ontbreken de deelnemende landen Iran, Zuid-Korea, Japan, Nigeria, Senegal, Tunesië, Marokko, Costa Rica, Panama en Peru nog als speelbaar land in Fifa 18.

Tijdens het afgelopen WK voetbal, wat in het jaar 2014 plaatsvond, bracht EA met een update de gratis modus World Cup naar Fifa 14 Ultimate Team. Hierbij konden spelers hun eigen team samenstellen met spelers van alle 32 nationale elftallen die deelnamen en online of singleplayer strijden in een toernooi.

Fifa 14 World Cup
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou