Fifa 16 ontvangt patch tegen Ultimate Team-glitch | Gamer.nl

Fifa 16 ontvangt patch tegen Ultimate Team-glitch | Gamer.nl

EA heeft een patch uitgebracht voor de Ultimate Team-modus die de bug in de chemistry-toepassing op moet lossen.

Een paar weken terug ontdekte de Fifa-community een bug waarbij hooggewaardeerde teams in Fifa 16 minder goed spelen en laag gewaardeerde teams beter spelen door een fout in de chemistry-toepa ing van de game.Spelers uit hetzelfde land of dezelfde competitie horen een hogere chemistry op te bouwen en zouden daardoor beter gaan spelen, maar dit leek nauwelijks van toepa ing te zijn bij hooggewaardeerde spelers.


EA zou de bug onderzoeken. Spelers waren logischerwijs boos, omdat men echt geld heeft betaald om goede kaarten in het spel te verkrijgen. De uitgever heeft nu een patch uitgebracht voor pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360 die het op moet lo en.

EA geeft daarbij weinig informatie. Diverse spelers vragen onder andere op Reddit om vergoeding. "We hebben 80 Engelse pond uitgegeven aan Fifa-punten zodat we met een slechtere versie van een speler die we al hebben kunnen spelen", aldus RighteousOnix. "We hebben het recht om pi ig te zijn, en als je dat niet bent, ben je een dief van je eigen portemonnee."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou