Nieuws
FIFA 16

Fifa 16 ontvangt patch tegen Ultimate Team-glitch

Spelers nog steeds boos

Geschreven door Michel Musters op

EA heeft een patch uitgebracht voor de Ultimate Team-modus die de bug in de chemistry-toepassing op moet lossen.

Een paar weken terug ontdekte de Fifa-community een bug waarbij hooggewaardeerde teams in Fifa 16 minder goed spelen en laag gewaardeerde teams beter spelen door een fout in de chemistry-toepassing van de game.Spelers uit hetzelfde land of dezelfde competitie horen een hogere chemistry op te bouwen en zouden daardoor beter gaan spelen, maar dit leek nauwelijks van toepassing te zijn bij hooggewaardeerde spelers.


EA zou de bug onderzoeken. Spelers waren logischerwijs boos, omdat men echt geld heeft betaald om goede kaarten in het spel te verkrijgen. De uitgever heeft nu een patch uitgebracht voor pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360 die het op moet lossen.

EA geeft daarbij weinig informatie. Diverse spelers vragen onder andere op Reddit om vergoeding. "We hebben 80 Engelse pond uitgegeven aan Fifa-punten zodat we met een slechtere versie van een speler die we al hebben kunnen spelen", aldus RighteousOnix. "We hebben het recht om pissig te zijn, en als je dat niet bent, ben je een dief van je eigen portemonnee."

Dit artikel delen:

Lees meer

Blizzard voegt 'stiltestraf' toe aan World of Warcraft Double Fine's nieuwe game Headlander komt deze maand
1

Reacties op: Fifa 16 ontvangt patch tegen Ultimate Team-glitch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    AGxKiiNG

    • 14 juli 2016 12:27
    Het is schandalig. Dan te bedenken dat deze "glitch" er al sinds 2009 in zit. EA kan op zijn minst de excuses aanbieden want het geld refunden gaat hem natuurlijk nooit worden.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.