FIFA 15 krijgt prijsmarges om illegale geldhandel tegen te gaan | Gamer.nl

FIFA 15 krijgt prijsmarges om illegale geldhandel tegen te gaan | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Voorheen was het mogelijk om een waardeloos handelswaar tegen een hoog bedrag te koop aan te bieden. Een illegale geldhandelaar kon vervolgens het item kopen om op die manier het in-game geld over te maken naar de koper. Door de prijsmarges is het niet meer mogelijk om items aan te bieden, die teveel van de werkelijke waarde afwijken.

In FIFA Ultimate Team waren veel in-game geldhandelaren actief; deze gebruikten bots om het in-game geld te verzamelen. De bots kochten bijvoorbeeld automatisch goedkoop geprijsde voetballers van de marktplaats en verkochten deze tegen hogere tarieven. Door het invoeren van prijsmarges wordt het voor geldhandelaren moeilijker om het geld naar kopers over te maken.

De prijsmarge dienen ook om spelers de waarde van hun bezit te laten inzien. Volgens EA zijn de marges groot genoeg om handelen in leuk te houden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou