Fifa 15 bevat geen Braziliaanse teams | Gamer.nl

Fifa 15 bevat geen Braziliaanse teams | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In Fifa 14 zaten nog 19 van de 21 teams uit de Braziliaanse competitie, maar dit jaar ontbreken deze teams. Volgens EA Sports komt dit door een verandering in de manier waarop licenties voor spelers in Brazilië zijn opgezet. Het lukte de ontwikkelaar vervolgens niet om tot een afspraak met de rechthebbenden te komen. Fifa 15 bevat wel het nationale voetbalelftal van Brazilië en ook Braziliaanse spelers die bij andere teams spelen. 

Fifa 15 verschijnt op 25 september. Met de nieuwe editie wil EA Sports zich meer richten op het emotionele aspect van een voetbalwedstrijd. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou