FIFA 12 3DS officieel onthuld | Gamer.nl

FIFA 12 3DS officieel onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De 3DS-versie bevat ruim 500 gelicenseerde clubs, nieuwe besturing die gebruik maakt van het touchscreen en acht gamemodi, waaronder de nieuwe Street Football-modus. Tevens heeft de 3DS-versie een uniek camerastandpunt dat lager is gepositioneerd, waardoor het 3D-effect beter tot zijn recht komt, aldus EA.

De Street Football-modus is nieuw in FIFA en lijkt exclusief te zijn voor de 3DS-versie, hoewel EA dit nog niet heeft bevestigd. In de Street Football-modus kunnen spelers potjes straatvoetbal met teams van vijf man spelen. Street Football is ook onderdeel van de vernieuwde Be a Pro-modus. Spelers kunnen als amateur op de straat beginnen en door zichzelf te bewijzen zich opwerken naar de grootste voetbalteams ter wereld en uiteindelijk zelfs uitkomen voor hun land in het nationale elftal. FIFA 12 voor de Nintendo 3DS verschijnt wereldwijd in de herfst. Een exactere datum wordt niet genoemd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou