FIFA 11 Ultimate Team vanaf volgende week gratis te downloaden | Gamer.nl

FIFA 11 Ultimate Team vanaf volgende week gratis te downloaden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zij kunnen op de officiële website van de Ultimate Team-modus alvast beginnen met het opbouwen van hun team. Verder krijgen zij twee gratis gold packs en staat er van 27 oktober tot 3 november iedere dag een extraatje voor hen klaar. Daarna kan iedereen gratis met de modus aan de slag.

Ultimate Team

In Ultimate Team kunnen spelers een eigen team samenstellen, op basis van spelerkaarten die zij in deze modus kunnen verzamelen. Deze kaarten zitten in packs, die met in de modus te verdienen munten aangeschaft kunnen worden. Spelers kunnen het daarna met hun ultieme team opnemen tegen vrienden, die ook hun eigen droomteam inschakelen. Ook is er een optie voor hen om de in vorige versies van FIFA gemaakte teams terug te zien, en te tonen aan andere spelers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou