Nintendo heeft een nieuw persbericht de wereld in gestuurd waarin melding wordt gemaakt van de releasedatums van de games die dit jaar nog zullen gaan verschijnen voor GameCube en GBA. De meeste data zijn onveranderd. Zo zal Mario Kart in Amerika op 17 november en Mario Party 5 op 11 november verschijnen. Op 1 december is het toepasselijk de beurt aan 1080 Degrees Avalanche. Ook maakt men melding van meer dan first- en thirdparty 100 games die in totaal op de GameCube zullen verschijnen tussen nu en het eindejaar.

Ook wordt er melding gemaakt van Final Fantasy: Crystal Chronicles, de RPG game van Square en de eerste GameCube titel in de Final Fantasy reeks. Deze game zou immers in november in Amerika op de markt verschijnen, maar men heeft ervoor gekozen het spel naar februari 2004 te verschuiven. Hoewel dit niet direct invloed hoeft te hebben aan de nog steeds onbekende Europese releasedatum, is de kans wel groot dat we nog wat langer op deze titel zullen moeten wachten.

Maar de vraag is of het het wachten wel waard is. GameFront maakt namelijk melding van het feit dat Crystal Chronicles zijn verwachtingen helemaal niet waar lijkt te gaan maken. Het Japanse Dorimaga geeft het spel gemiddeld een 6 en het grootste minpunt zijn de saaie gevechten waar je mee te maken krijgt.

Met dank aan Tware voor het melden van dit nieuws.