Volgens Fish is Polytron de afgelopen twee jaar vooral bezig geweest met het afronden van Fez en het overzetten naar meerdere platformen. Nu is hij, zo zegt hij zelf, toe aan een nieuw hoofdstuk, dat hij Polytron Partners noemt. "We hebben Fez alleen maar kunnen maken dankzij de hulp en ondersteuning van een hoop toffe mensen. Het is tijd om wat terug te doen, snap je?", legt de indie-ontwikkelaar uit.

Polytron wil voortaan ondersteuning bieden bij het marketen en uitbrengen van de games van andere ontwikkelaars. "Eén woord dat we heel erg proberen te vermijden is 'uitgeven'. Want wat betekent dat woord nu nog in 2014? Zelfs het hardop uitspreken voelt verkeerd: 'We zijn uitgever! Moet je ons zien! Uitgeven!". De eerste game die Polytron op de markt wil brengen is de game Panoramical, van Fernando Ramallo en David Kanaga.

In 2013 maakt Fish op Twitter bekend de game-industrie te verlaten, vanwege de negatieve reacties die hij online ontving. Met zijn vertrek verklaarde hij bovendien dat hij stopte met de ontwikkeling van Fez 2. Over een eventuele voortzetting van een vervolg op de platformer wordt niet gesproken.