Fish heeft de ontwikkeling van Fez inmiddels afgerond, maar de game wordt momenteel nog op bugs gecontroleerd. In de tussentijd wil hij alvast aan een nieuw project werken met een aantal mensen, waarvoor hij financiële steun behoeft. "We hebben niet veel nodig en we zouden ook niet veel vragen, maar ik ga er vanuit dat we meer krijgen dan dat, omdat we net de grote prijs (van het Independent Games Festival) gewonnen hebben en omdat Fez bijna uit is."

Fish hoopt niet dat de aankomende release van Fez een reden is voor mensen om geen geld beschikbaar te stellen via Kickstarter. "Ik ben bang dat mensen (het Kickstarter-gebeuren) verkeerd op zouden kunnen vatten. 'Waarom heb je Kickstarter nodig, je hebt net Fez gemaakt?' Dat klopt, maar het duurt misschien vijf maanden voordat we betaald krijgen, althans, dat verschilt. Maar het duurt in ieder geval drie maanden. (...) En ik wil geen drie maanden hoeven wachten."

Geen XBLA-game

De volgende game van Fish verschijnt in tegenstelling tot Fez niet op Xbox Live Arcade. De ontwikkelaar hekelt de tijdelijke exclusiviteit die Microsoft veelal eist voor games om op XBLA te verschijnen. Toch zegt hij tevreden te zijn met hoe het bij Fez is gegaan. "Je hebt vast een hoop verschrikkelijke verhalen gehoord van mensen die te maken kregen (met Microsoft) via XBLA, maar ze zijn bij ons alleen maar begripvol geweest en hebben ons altijd gesteund."