F.E.A.R. 3 komt eind mei | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Aanvankelijk zou de game uitkomen op 25 maart, de game werd begin dit jaar echter uitgesteld naar mei. F.E.A.R. 3 is net als de eerdere delen een horror-shooter. Om spelers zoveel mogelijk de stuipen op het lijf te jagen is de game ontwikkeld in samenwerking met profe ionals op horrorgebied. Steve Niles, scriptschrijver van onder andere 30 Days of Night, heeft meegeschreven aan het script. De bekende horrorregi eur John Carpenter heeft geholpen met de in-game filmpjes.

De verhaalmodus van F.E.A.R. 3 is zowel met één als met twee personen te spelen. In de singleplayer neemt de speler de rol op zich van de supersoldaat Point Man. In de coöperatieve modus stapt de tweede speler in de schoenen van Paxton Fettel. De twee broers hebben verschillende vaardigheden; zo heeft Fettel telekinetische krachten en kan Point Man rekenen op bovennatuurlijk snelle reflexen. De broers moeten samenwerken en gebruikmaken van hun unieke krachten om hun doel te bereiken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou