Fatshark bevestigt niet of crossplay ooit naar Warhammer 40K: Darktide komt

Fatshark bevestigt niet of crossplay ooit naar Warhammer 40K: Darktide komt

Hoewel Warhammer 40.000: Darktide een co-opspel voor vier personen is, zullen spelers op de releasedatum niet vanaf andere platformen met elkaar kunnen spelen.

Warhammer 40.000: Darktide moet aan het einde van de maand uitkomen, en ontwikkelaar Fatshark bevestigt dat crossplay tegen die tijd niet ondersteund wordt. Op de officiële website van de ontwikkelaar is sinds deze week te lezen dat de verschillende platformen van elkaar gescheiden blijven, in ieder geval voor nu.

Ook cross-save - de mogelijkheid om in-game progressie op te slaan op het ene platform, en er daarna mee verder te gaan op een ander platform - is niet mogelijk op de releasedatum. "Op dit moment kunnen we niet zeggen of en wanneer crossplay en cross-save beschikbaar worden", aldus Fatshark.

Warhammer 40.000: Darktide is vanaf 30 november te spelen op pc, op twee verschillende 'platformen': Steam en Game Pass. De game moest eerder uitkomen, maar werd eerder dit jaar uitgesteld. Toen werd ook bekendgemaakt dat de Xbox-versie "kort daarna" uit zou komen, maar er is nog geen releasedatum voor die consoleversie gepland.  

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou