Nieuws
Warhammer Darktide

Fatshark bevestigt niet of crossplay ooit naar Warhammer 40K: Darktide komt

‘Kunnen we nu nog niets over zeggen’

Geschreven door Marvin Toepoel op
Hoewel Warhammer 40.000: Darktide een co-opspel voor vier personen is, zullen spelers op de releasedatum niet vanaf andere platformen met elkaar kunnen spelen.

Warhammer 40.000: Darktide moet aan het einde van de maand uitkomen, en ontwikkelaar Fatshark bevestigt dat crossplay tegen die tijd niet ondersteund wordt. Op de officiële website van de ontwikkelaar is sinds deze week te lezen dat de verschillende platformen van elkaar gescheiden blijven, in ieder geval voor nu.

Ook cross-save - de mogelijkheid om in-game progressie op te slaan op het ene platform, en er daarna mee verder te gaan op een ander platform - is niet mogelijk op de releasedatum. "Op dit moment kunnen we niet zeggen of en wanneer crossplay en cross-save beschikbaar worden", aldus Fatshark.

Warhammer 40.000: Darktide is vanaf 30 november te spelen op pc, op twee verschillende 'platformen': Steam en Game Pass. De game moest eerder uitkomen, maar werd eerder dit jaar uitgesteld. Toen werd ook bekendgemaakt dat de Xbox-versie "kort daarna" uit zou komen, maar er is nog geen releasedatum voor die consoleversie gepland.  

Bron: Fatshark

Dit artikel delen:

Lees meer

Deze games gaan de Game Awards winnen - Ron en Erik Podcast 413 Sommige Warzone 2.0-spelers krijgen melding dat ze Modern Warfare 2 moeten kopen om te kunnen spelen
0

Reacties op: Fatshark bevestigt niet of crossplay ooit naar Warhammer 40K: Darktide komt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.