FarmVille 2 aangekondigd | Gamer.nl

FarmVille 2 aangekondigd | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

FarmVille 2 maakt volledig de overstap naar driedimensionale graphics, "alle gebouwen, gewa en en dieren worden in 3D getoond". Verder zou het spel meer sociale elementen bevatten en zowel tu en- als eindproducten bieden voor spelers om te maken. Een releasedatum voor het spel ontbreekt vooralsnog.

Zynga kondigde ook een aantal andere nieuwe titels aan, zoals The Ville, ChefVille en Zynga Elite Slots. Het onthulde tot slot een platform voor al zijn games, Zynga With Friends, dat alle notificaties van Zynga-games op een rij zet en spelers met elkaar laat chatten. Zynga With Friends ondersteunt ook simultane multiplayer, dat aan sommige bestaande games toegevoegd zal worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou