Farming Simulator 22 breekt verkooprecord

Farming Simulator 22 breekt verkooprecord

Farming Simulator 22 verkocht in de eerste week na verschijning ruim 1,5 miljoen keer. Dat is een record voor de franchise.

De game verscheen op 22 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Stadia en pc. In de game onderhouden spelers een boerderij, waarbij ze gebruikmaken van machines van grote merken als New Holland en John Deere. Ook bevat Farming Simulator 22 een cross-platform multiplayermodus.

Ontwikkelaar Giants Software gaf voor het eerst zelf een deel in de franchise uit en zegt dat 'het aantal spelers met ieder nieuw deel groeit'. Eerder merkte platform SteamDB op dat de game afgelopen week met een piek van 93.782 gelijktijdige spelers populairder was dan titels als Battlefield 2042 en Cyberpunk 2077.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik dacht altijd dat dit suf was tot dat ik de 2015 versie van het spel eens probeerde. Nog nooit zo verslaafd aan een game geweest... Eerst steeds met de trekker op en neer tot ik genoeg geld had voor 1 windmolen. Die bracht zo veel duizend euro per uur op, tijdsnelheid op maximum gezet en de game gewoon laten draaien. Op een gegeven moment had ik wel 100 windmolens geloof ik en dat bracht bij elkaar meer dan 3 miljoen per uur op (ingame uren). Binnen no time had je meer dan een miljard op de bank.

0
test

@mole28 dat klinkt als een spannende game.... ?

0
test

@Aerofox81 Ik weet niet of je van 'spannend' kan spreken met een game als dit, eerder relaxend ;)

0

@mole28 Dan speelt het spel praktisch zichzelf... daar doe ik het niet voor zeg. De reden om dit te spelen is om met de grote machines aan de haal te gaan.

0
test

@gimbal2 Klopt maar dat heb ik dan ook gedaan, had er toch geld genoeg voor. ingame dan, was het in het echt maar zo gemakkelijk ;)

0
test

Dubbele post

0

Aanbevolen voor jou