Far Cry-producent vertrokken bij Ubisoft

Far Cry-producent vertrokken bij Ubisoft

Far Cry-producent Dan Hay is vertrokken bij Ubisoft.

Hay heeft ongeveer een decennium bij Ubisoft gewerkt. Hij was de producent van Far Cry 3, alsmede de executive producent van Far Cry 4, 5, Blood Dragon, Primal en New Dawn.

Venturebeat claimt dat Hay werkte aan de volgende Far Cry-titel, dat net als Assassin's Creed Infinity een constant veranderende spelwereld moet omvatten, vergelijkbaar met games-as-a-service spellen als Fortnite. Dit is echter nog niet officieel bevestigd door Ubisoft.

Hay's vertrek is echter wel officieel aangekondigd door Ubisoft. Hij gaat volgens het bedrijf "beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn professionele leven".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Games As A Service, het was te verwachten dat Ubisoft dezelfde formule op alle IP's los gaat laten. Ze zien ook dat Rockstar bakken met geld verdient aan GTA Online en willen dat ook. Ik had eigenlijk gehoopt dat er met het vertrek van zoveel mensen er wat meer creativiteit in het bedrijf zou komen. MP online gedoe, wie was daar ook alweer helemaal geen fan van, maar gaat het nu goedpraten?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Grapje Als ze het doen zoals het bij The Division vind ik het prima. Je kan samenwerken wanneer je wilt, maar het is ook heel goed alleen te doen. Je komt wel mensen tegen, maar daar hoef je niets mee. In hoeverre dat de SP-ervaring 'verstoort' is nog maar aan zien.

0

Aanbevolen voor jou