Wat je de komende GameExpo kunt verwachten heb je al uitgebreid kunnen lezen in onze preview van het evenement. We wisten helaas niet alle toppers te achterhalen; want de GamesGebruikersGroep van de HCC heeft nog een verrassing in petto. Far Cry en misschien UT2004 zullen namelijk hun opwachting maken op de beurs.

In samenwerking met UbiSoft en Atari heeft de groep een flink aantal happenings georganiseerd. Hieronder een first look van Far Cry en misschien UT2004. Hiernaast is ook een demonstratie van BattleField 1942 Desert Combat Mod en special het organiseren van LAN georganiseerd.

Het is weer zover, de hele GamesGG crew zit op de HCCdagen, sommige zelfs alle 3 dagen. Heb je ons programma al gelezen? Het worden me de 3 daagjes wel. Dit jaar voor het eerst met grote game uitgevers die hun paradepaardjes presenteren en misschien wel een unieke first view van Unreal Tournament 2004. Vergeet niet dat we op Zondag flitsend afsluiten met de finale van het F1 kampioenschap.

Wij van de GamesGG verwachten veel drukte, veel lol en natuurlijk een groot succes! Foto's van het evenement kun je dagelijks zien in onze gallery. Kom eens langs en zie zelf waar we allemaal aan gewerkt hebben. Zie je op 28, 29 en 30 November in de Jaarbeurs Utrecht op de Gamexpo in hal 9. Lees het exacte programma van de GamesGG op hun website.

Met dank aan psychodad voor het melden van dit nieuws.