Nieuws
Far Cry 5

Bouw je eigen Far Cry 5-levels met Far Cry Arcade

Gebruik objecten van andere Ubisoft games

Geschreven door Pablo Bool op
Ubisoft heeft Far Cry Arcade aangekondigd voor Far Cry 5. Hiermee kunnen spelers levels bouwen met objecten die ook te vinden zijn in games als Assassin’s Creed Black Flag, Watch Dogs 2 en Far Cry: Primal.

Deze uitbreiding van de map editor in voorgaande Far Cry games maakt nu gebruik van nieuwe technologie. Interessant is dat voorwerpen en personages uit andere Ubisoft-games kunnen worden ingezet. Far Cry Arcade is de opvolger van de map editor in Far Cry 4 en is gratis voor iedereen die de game koopt.

Narrative director, Jean-Sebastien Decant zegt over Far Cry Arcade:"Hoe meer we vorderen, hoe meer we onze game engine onze data en de animaties proberen te stroomlijnen, des te sneller we op mogelijkheden stuiten om objecten te gebruiken die ook voorkomen in de Assassin's Creed franchise en Watch dogs. Dat was super cool."

Met Far Cry Arcade kan iedereen eigen missie's maken waarin spelers worden geconfronteerd met knotsgekke situaties. Zo is het niet ongewoon om een varken te zien rond rennen met een verjaardagsmuts op.

Het spel hoeft niet specifiek te worden afgesloten om in deze map editor te komen. Er zijn specifieke arcadekasten in de open wereld van Far Cry 5 te vinden zodat de speler snel gemakkelijk de map editor en de normale game kan wisselen.

Far Cry 5 komt 27 maart naar de PS4, Xbox One en pc. Lees in onze preview wat de game allemaal bevat. Zo zegt onze redacteur Ron dat Far Cry 5 zich vasthoudt aan een sterke formule: een goede slechterik, een toffe setting en veel vrijheid om je eigen plan te trekken.

Dit artikel delen:

Lees meer

State of Decay 2 komt op 22 mei uit Geralt uit The Witcher krijgt mogelijk cameo in andere game
1

Reacties op: Bouw je eigen Far Cry 5-levels met Far Cry Arcade

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rreloaderr

    • 7 maart 2018 00:09
    Ere wie ere toekomt. Dit klinkt dan wel weer vet.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.