Far Cry 6 lekt uit via PlayStation Store

Far Cry 6 lekt uit via PlayStation Store

Een pagina voor Far Cry 6 is recent op de PlayStation Store verschenen. De pagina van de game onthult een aantal details, waaronder de rol van acteur Giancarlo Esposito en de releasedatum op 18 februari 2021.

Esposito speelt vermoedelijk de rol van dictator Anton Castillo, die samen met zijn zoon Diego met harde hand regeert op het het tropische eiland Yara. Volgens de gelekte beschrijving wil Castillo het fictieve land 'koste wat het kost' in ere herstellen.

Ook onthult de pagina dat spelers in de schoenen van Dani Rojas stappen, een inwoner van Yara die als guerrillastrijder vecht voor vrijheid in 'jungles, stranden en Esperanza, de hoofdstad van Yara.

Verder wordt bevestigd dat Fangs for Hire en de multiplayermodus voor twee spelers terugkeren, en dat spelers met de PS4-versie gratis kunnen upgraden naar de PS5-versie.

Far Cry 6 is nog niet officieel onthuld, maar wordt waarschijnlijk aangekondigd tijdens Ubisoft Forward op zondagavond om 21:00 uur. Volgens het lek verschijnt de game op 18 februari 2021.

Far Cry 6

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jippie! Weer torens veroveren, dieren jagen, rijden in wagens en dorpjes veroveren..

0
test

@Ocima Jippie! Ik heb m'n repetitieve-reacties-bingo-kaart vol kunnen maken met jouw reactie. Je staat tussen het vakje Badthesda en EA geldwolf...

0
test

@Ryme lol, je prijs is een 'leukste reactie van de week'-sticker! ga zo doorrrrrr! :)

0
test

@Ryme de waarheid is repetitief :) En je vergeet grabtivision/pissfart

0
test

@Ocima Ubisoft is een van de weinige uitgevers/ontwikkelars die goed luistert naar haar eindgebruikers. Die torens hebben ze na FC4 er al uitgehaald, maar de overige punten behoren tot het ubisoft sausje wat goed verkoopt. Ik begrijp je reactie, maar stoor mij niet aan deze punten. Wat ik liever in FC6 anders had willen zien is een ander verhaallijn, want op dat vlak zijn bijna alle Far Cry's gelijk en dus heel voorspelbaar.

0

@StormFox Maar kunnen we dan stellen dat dat verhaal ook bij het Ubisoft-sausje hoort?

0
test

@StormFox Ubisoft gaat passen luisteren wanneer ze keihard over de streep gaan. Kijk maar naar gehost recon breakpoint die microtransacties waren te belabberd voor worden.

0
test

Meh. Dacht deel 5 laatst eens te proberen na de teleurstelling van de vorige vervolgen. Wat een drama 13 in een dozijn spelletje. Al dat gelul van die NPC's, word er zo moe van en die stomme uitkijktorens van Assassins Bore. Het is niets bij het origineel.

0
test

@Oxymorphone Je hebt niet echt FC5 gespeeld he ?? Uitkijktorens ? NPC's hebben letterlijk max 3 zinnen buiten de missie introducties.

0

@Oxymorphone Apart, ik vond FC5 zeer goed gedaan voor een FPS only, goede graphics en entertainend wereldje je kon lekker rijden in first person mode. De random encounters met sommige vijanden leverde soms echt film scenario’s op waarvan ik dacht wauw en niks er van scripted, nee vond het echt een lekkere game.

0
test

@Pascal08 Ja, maar jij noemt Crysis een slecht spel, ik kan je vertellen dat het enige goede aan FC5 de graphics zijn. De rest is gewoon 13 in een dozijn, en ja ik heb het spel gespeeld... Slechte A.I., saaie schietactie, veel aanpassingsmogelijkheden die weinig aan de spelervaring veranderen. Gewoon commerciele rotzooi, zonder echte waarde

0

Aanbevolen voor jou