Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine uitgesteld

Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine uitgesteld

Ubisoft heeft Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine uitgesteld. Dat deed de uitgever in de nieuwste financiële stukken.

Far Cry 6 stond gepland voor 18 februari, terwijl Rainbow Six Quarantine nog geen releasedatum had. Wel stond de coöperatieve shooter gepland voor dit fiscale jaar, dat loopt tot 31 maart 2021. Beide games zijn nu uitgesteld naar het volgende fiscale jaar, dat loopt van 1 april 2021 tot 31 maart 2022. Een precieze datum is niet gegeven.

De vertraging heeft te maken met de pandemie die op dit moment over de wereld raast. "We willen voortbouwen op ons sterke momentum en hebben Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine verplaatst naar 2021-22 om hun volledige potentieel te benutten in de context van productieuitdagingen door COVID-19", staat in het financiële rapport.

Het ontwikkelteam van Far Cry 6 heeft via Twitter gereageerd op het uitstel. "We weten dat jullie graag aan de slag willen gaan met Far Cry 6, maar we willen jullie laten weten dat we meer tijd hebben gekregen om hiervan de game te maken die jullie graag willen spelen, en ook een prioriteit te maken van de gezondheid van ons team in deze ongekende, wereldwijde context."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rainbow Six Quarantine verplaatst door COVID-19, ironic haha

0

Echt hilarisch. Voortbouwen op ons sterke momentum. Welk momentum? Zijn we juist nu allemaal hysterisch enthousiast om games te kopen van Ubisoft? Hahaha

0

@mhnl1979 rainbow six is zeker wel een goede game!

0

Aanbevolen voor jou