Nieuws
Far Cry 5

Arcade Dawn-event voor Far Cry 5 vandaag van start

Tevens update voor console-versies

Geschreven door Pablo Bool op
Een nieuwe event voor Far Cry 5 genaamd Arcade Dawn is nu live. Tevens is er een update voor PS4 en Xbox One uitgekomen en is een video verschenen van de shooter in de allerlaagste kwaliteit.

Wat het event precies inhoudt is nog niet bekend, maar het heeft vermoedelijk iets te maken met de Arcade-modus, waar spelers hun eigen levels kunnen bouwen. Deze modus biedt de mogelijkheid tot unieke creaties. Een aantal spelers zijn bijvoorbeeld aan de slag gegaan om een battle royale-map mogelijk te maken.

Arcade Dawn is het tweede event dat live gaat. In het vorige event, genaamd Well Done, moest de speler een groep vijandige wilde dieren hardhandig aanpakken. Het doel was om de wilde dieren in vuur en vlam te zetten zonder een molotov cocktail of flamethrower te gebruiken.

Arcade Dawn loopt vanaf 10 tot 17 april.

Update

In een update voor PS4 en Xbox One zijn vooral crashes, bugs en stabiliteitsproblemen verholpen. Zo werden maps niet efficiënt gedownload in de Arcade-modus en had de Co-op-modus problemen met het verbinden van pvp-potjes. Deze problemen moeten nu verholpen zijn dankzij de update.

De volledige patch notes kunnen worden gelezen op het forum van Ubisoft

Far Cry 5 in laagste settings

Gamespot heeft een video geplaatst waar ze Far Cry 5 op de laagst mogelijk grafische kwaliteit spelen. In eerste instantie ziet het er nog acceptabel uit, alleen zijn horizontale lijnen te zien die als storend kunnen worden ervaren.

Om er nog een schepje bovenop te doen worden de settings aangepast in een applicatie genaamd Nvidea Profile Inspector. Dit is een externe applicatie en hierdoor begint het spel er pas echt afgrijselijk uit te zien.

Far Cry 5 is sinds 27 maart beschikbaar. De season pass voor Far Cry 5 geeft eigenaars de mogelijkheid om drie extra avonturen te beleven in Hope County, die ieder een unieke twist bevatten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Leap Motion maakt augmented reality-headset met ingebouwde motion controls Extinction
0

Reacties op: Arcade Dawn-event voor Far Cry 5 vandaag van start

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.