Far Cry 4-dlc aangekondigd; verschijnt op 13 januari | Gamer.nl

Far Cry 4-dlc aangekondigd; verschijnt op 13 januari | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc heet Escape from Durgesh Prison en verschijnt op 13 januari 2015. In de dlc worden Ajay en Hurk wakker in een gevangenis waaruit ze, zonder wapens, moet ontsnappen. Gaandeweg verzamel je wapens en vaardigheden. Leg je tijdens je ontsnappingstocht het loodje dan moet je weer van meet af aan beginnen.

Tijdens het ontsnappen neem je het, naast een tal van vijanden, op tegen de klok en speel je voor een tijd op de leaderboards. De dlc is in singleplayer- en coöperatieve-modus speelbaar en gaat 9,99 euro kosten. Ben je in het bezit van een Far Cry 4 Season Pa (29,99 euro) dan is de dlc gratis.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou