Far Cry 4 co-op is voor bepaalde tijd | Gamer.nl

Far Cry 4 co-op is voor bepaalde tijd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Zo geeft Ubisoft aan dat een speler tien codes krijgt. Deze kan hij vervolgens weggeven aan vrienden die niet in het bezit zijn van Far Cry 4. Deze kunnen de game dan spelen via een aparte applicatie. De applicatie is echter voor een bepaalde tijd te gebruiken. Als de speler verder wilt spelen moet hij de volledige game aanschaffen. De XP en loot die hij verdiend heeft kan hij meenemen.

De co-op voor mensen die de game zelf niet bezitten hebben werd op de E3 aangekondigd tijdens de persconferentie van Sony. De functie is vooralsnog exclusief voor de PlayStation 4 beschikbaar. Far Cry 4 komt 18 november uit voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou