Er is een nieuwe update beschikbaar voor Far Cry 2 op de Xbox 360. Deze update moet de kans verkleinen dat spelers met corrupte savegames te maken krijgen. Bovendien wordt er een volledige nieuwe gamemodus, de hardcore mode, toegevoegd.

Al sinds de release kampt de Xbox 360-versie van Far Cry 2 met een bug waardoor verscheidene spelers tegen een corrupte savegame aanliepen.  Met als gevolg dat spelers opnieuw moeten beginnen met de verhaalmodus. Door middel van de nieuwe patch probeert Ubisoft die problemen nu op te lossen.

De patch komt ook naar de PC en PlayStation 3, maar meer details daarover zijn nog niet bekendgemaakt. Een eventuele releasedatum zal wel in de nabije toekomst liggen, kon een medewerker op het Ubisoft-forum melden.

Hardcore Mode

Naast verschillende wijzigingen in de singleplayer, krijgt ook het multiplayergedeelte meerdere kleine aanpassingen. Voor spelers die niet tevreden waren over hoe weinig schade de wapens toebrachten, is er door Ubisoft een hardcore mode toegevoegd. Deze nieuwe feature zorgt ervoor dat alle wapens meer schade aanrichten om het geheel realistischer te maken.