Fanvertaling Reus schiet op, Nederlandse ook | Gamer.nl

Fanvertaling Reus schiet op, Nederlandse ook | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Verder is het spel al volledig naar het Frans, Italiaans en Portugees (Brazilië) vertaald. Elke vertaling voegt een nieuwe mogelijkheid aan de game toe. Zo bevat de game nu de Brazilwood, een level 3 Swamp-plant waarmee spelers bo en kunnen creëren met dieren en technologie. 

Er lopen op dit moment zeven vertalingen die nog niet zijn afgerond, waaronder een Duitse, Griekse, Poolse en Ru ische. De Nederlandse vertaling is bijna klaar, terwijl deze enkele weken terug nog op 26 procent stond. 

Contentupdate voor Reus

Verder verscheen begin deze maand een contentupdate voor Reus. Hier zitten zeven nieuwe gamemodi in en de mogelijkheid om de grootte van een planeet te veranderen. "Sinds de release van Reus willen we al extra spelmodi aan Reus toevoegen", aldus Ker emakers.

"We kwamen erachter dat Reus op veel verschillende manieren gespeeld wordt, waarop we ons nog steeds aan kunnen en willen pa en. Met de nieuwe patch kunnen spelers makkelijker, sneller en op meer verschillende manieren spelen."

Nieuwe game

Tenslotte laat Abbey Games weten aan de ontwikkeling van een nieuwe game te beginnen. "We zijn op dit moment hard bezig met een aantal ideeën. Dit doen wij met het gehele team, dat intu en bestaat uit 14 full-time medewerkers." Het succes van Reus, dat het onder meer goed deed tijdens de Steam Summer Sale, heeft het team namelijk in staat gesteld om zich volledig op het maken van games te richten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou