Groots gameniews uit Spanje. Een van de grootste gamesites van dat land wist ons namelijk te melden dan de Gameboy Advance maar liefst 3 Final Fantasy games gaat krijgen, te weten Final Fantasy IV, V en VI. Mocht het waar zijn worden het meer dan enkel ports, maar worden het ware 'remakes' zoals we ook Resident Evil geheel zien veranderen voor een comeback op de Gamecube.

Als dit klopt lijkt grootaandeelhouder van Square, het bedrijf Sony, de plannen voor een eigen handheld even in de koelkast te hebben gezet: het lijkt immers vrij onlogisch dat je er voor zorgt dat de concurrent games krijgt waarvoor jij (als grootaandeelhouder) betaald.Se anunció oficialmente que Square y Nintendo están desarrollando las remakes de Final Fantasy IV, V y VI para Game Boy Advance ya que, según la misma Square, la WonderSwan ya no da para más -¡mejor para nosotros!-.

Lo único que se sacaría serían algunas melodías ya que la capacidad sonora de la GBA es limitada. Veríamos estas versiones entre mediados de 2002 y principios de 2003.

C'est genial! Oftwel, dit is de originele Spaanse text. Misschien is het nog even wachten op een meer betrouwbare bron, maar in de tussentijd kun je mooi gaan fantaseren over de leuke avonturen die je op de Gameboy Advance met deze drie games kunt gaan beleven.