Fans zoeken hints in Kojima's Death Stranding-tweet | Gamer.nl

Fans zoeken hints in Kojima's Death Stranding-tweet | Gamer.nl

Hideo Kojima tweette 22 mei over de aankomende E3-presentatie van Death Stranding. Fans speculeren nu over de betekenis van de bijgevoegde afbeelding de tweet.

"+1 on the T-minus 3 weeks. #E32018 Decima×Kojima=DS," zo luidt Kojima's tweet over de aankomende Death Stranding-presentatie op de E3. Wat de rekensom betreft: Decima is de engine van Death Stranding, die Kojima geleend heeft van Guerrilla Games.

Hoewel de bijgevoegde afbeelding enkel een close-up lijkt te zijn van wat mo ig landschap in de game, weerhoudt dit fans er niet van erover te speculeren. Sommige denken dat het best weleens zou kunnen zijn dat Solid Snake in een camouflagepak verstopt zit in de afbeelding. Zij denken daarom dat de tweet een teaser is voor een nieuwe Metal Gear-game.

Andere fans zijn minder serieus in de zoektocht naar geheime berichten en merken op dat er een gezicht of zelfs een stormtrooper-helm gezien kan worden in de vormen van het mos.

Of er daadwerkelijk een diepere betekenis gehaald kan worden uit de geplaatste afbeelding is niet duidelijk. Wel is het zo dat Hideo Kojima bekendstaat om zijn verborgen boodschappen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou