Fans WWE '12 mogen voorkant Collector's Edition kiezen | Gamer.nl

Fans WWE '12 mogen voorkant Collector's Edition kiezen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als The Rock wordt gekozen, krijgt de editie de naam WWE '12: The People's Edition. Eén van zijn bijnamen is namelijk The People's Champion. Wanneer John Cena op de cover komt te staan, zal deze The Champ's Edition heten, naar één van Cena's bijnamen.

Naast deze actie maakte uitgever THQ ook een groot deel van de worstelaars-line-up voor het spel bekend. Het spel bevat meer dan zestig speelbare personages; zowel bekende hedendaagse worstelaars als beroemde namen uit het verleden. Naast John Cena en The Rock, die  als pre-order-bonus beschikbaar is, maken onder andere Steve Austin, Eddie Guerrero, Arn Anderson, Demilition en Vader hun opwachting. De game krijgt nog dertien extra personages via downloadbare content.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou