Fans vinden groot aantal fouten in Mass Effect-boek | Gamer.nl

Fans vinden groot aantal fouten in Mass Effect-boek | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Via dit document uiten de fans hun onvrede over de fouten in het boek. Zo zijn de personage Nick en Gillian zes jaar ouder dan in de vorige strip, terwijl deze zich drie jaar eerder afspeelt. Ook wordt in de strip de kleding van de Quarians beschreven als "een bonte collectie van kleding, bij elkaar gehouden door een verscheidenheid aan riemen en lederen sluitingen". Dit terwijl Quarians afgesloten pakken dragen om zo hun zwakke immuunsysteem te beschermen. Het volledige bestand telt zo'n twaalf pagina's aan opgesomde fouten. 

Het verhaal van Ma Effect: Deception is geschreven door William C. Dietz, die eerder al verschillende sciencefictionverhalen heeft geschreven onder de Star Wars-licentie. Het verhaal van de vorige drie boeken werd geschreven door Drew Karpyshyn, die ook dat van Ma Effect 1 bedacht en heeft geholpen met het verhaal van Ma Effect 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou