Fans uiten onvrede over grootte Call of Duty: Modern Warfare

Fans uiten onvrede over grootte Call of Duty: Modern Warfare

Fans zijn niet blij met de alsmaar groter wordende bestanden van Call of Duty: Modern Warfare. Op onder andere Reddit uiten ze hun onvrede.

Kiwi_lad_1982 plaatste een screenshot op Reddit waarop te zien was dat diens CoD: Modern Warfare-map 209 GB in beslag nam. De post kreeg meerdere reacties van andere spelers die dezelfde grootte van bestanden zagen. Zo kwam een gebruiker met een screenshot waaruit te zien was dat hij 222 GB nodig had voor Modern Warfare en Warzone.

Het grootste probleem is te vinden op pc. Op de consoles zijn de CoD: Modern Warfare-bestanden ook erg groot, maar daar hebben spelers de optie om delen van hun game te verwijderen als ze deze niet gebruiken. Dat is helaas geen optie voor pc-spelers, dus dat betekent dat er aardig wat ruimte op de harde schijf vrij moet zijn om de games te kunnen spelen.

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier meer informatie over de game na de laatste grote update.

Modern Warfare 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

het is ook niet normaal hoe groot dat spel is, geen idee waarom er zoveel GB's voor nodig is om te laten zien wat we zien. De optie om delen weg te snijden lijkt me ideaal. Als je bv de singleplayer niet speelt, of er klaar mee bent, kan je die verwijderen en hou je nog wat ruimte over. Als Warzone niks voor je is dan hak je die er uit. OF stel als je alleen eerst de singleplayer wilt gaan spelen dan installeer je alleen die. Vreemd dat het op de console wel kan maar op de pc dan weer niet. juist op dit vlak zouden er toch meer mogelijkheden moeten zijn voor de pc in vergelijking tot consoles?

0
test

@HunterSeeker Het is volgens mij ook gewoon een geval van optimalisatie, of het gebrek daar aan. Er zijn andere games die er net zo goed of beter uit zien met vergelijkbare omvang van content die lang niet zoveel in gebruik nemen. Luiheid in ontwikkeling denk ik "laat ze maar extra harde schijf ruimte kopen, scheelt ons weer moeite"

0
test

@darkmanwls je vergeet audio. Neemt echt serieus wel veel in beslag. Maar wat is nou weer 200GB zeg. Men heeft tegenwoordig HDD's van 5 TB en SSD's van 1 TB. Ik vind het enigszins overdreven.

0
test

Gewoon een kopieer beveiliging want als je dit op cd'tjes wilt branden voor je collega's is het goedkoper gewoon het spel te kopen, ipv 338 cd's

0
test

@StormX Wie gebruikt er nog cd's? je weet dat je al heel lang ook dvd's kan branden en zelfs blu rays?

0

@darkmanwls Lol, wie gebruikt er nou nog DVD's en Blue-ray's

0
test

@StormX Ik ben inmiddels bijna klaar met het uploaden van alle data op floppies. Nu alleen nog een verhuiswagen regelen en dan kan ik hem bij mijn vrienden installeren.

0
test

@Leshrac Wel goed de volgorde opschrijven!

0

Aanbevolen voor jou