Fans speculeren over mogelijke hint naar GTA 6 in trailer

Fans speculeren over mogelijke hint naar GTA 6 in trailer

Fans speculeren over coördinaten in de meest recente trailer voor GTA Online. Ze zouden mogelijk hinten naar de komst van GTA 6.

De coördinaten werden als eerste opgemerkt door AllGamesDelta op Twitter. De coördinaten, die kort zichtbaar zijn in de trailer voor de Cayo Perico Heist-update voor GTA Online, verwijzen naar de Middle Mountain Trail in Virginia, Verenigde Staten.

Naast dat wordt gespeculeerd over de naam 'Virginia', die zou kunnen verwijzen naar het Romeinse cijfer 6, zou de landweg ook de vorm van een 'VI' hebben. Een andere mogelijkheid is echter dat Rockstar Games willekeurige coördinaten in de trailer heeft verwerkt.

Het eerstvolgende project van Rockstar Games is een PlayStation 5-versie van Grand Theft Auto 5. De versie is 'uitgebreider' en 'verbeterd', maar hoe precies is niet duidelijk. Ook verschijnt op 15 december de Cayo Perico-heist, die spelers naar een nieuw eiland brengt.

Momenteel is officieel nog niets bekend over de volgende Grand Theft Auto-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Tuurlijk is die in ontwikkeling. Maar eerst nog even die GTA: O-microtransactiecentjes verdienen! Ga maar niet uit van een release vóór 2023.

0
test

Reken er maar op dat de wereld van GTA V blijft bestaan naast GTA VI.

0

Aanbevolen voor jou