Nieuws
Super Mario Bros.

Fans ontdekken mogelijk Twitter-account voor Mario's 35ste verjaardag

Worden de Mario-remasters binnenkort aangekondigd?

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo-fans hebben een Twitter-account gevonden dat mogelijk door Nintendo gebruikt gaat worden om de vijfendertigste verjaardag van Mario te vieren.

Het Twitter-account heet @supermario35th en is nu nog inactief. Fans hebben bekeken wat het mailadres is waarmee het account is aangemaakt, en het lijkt om hetzelfde mailadres te gaan dat achter de officiële Japanse Twitter-accounts van Splatoon en Super Smash Bros. zit. Vermoedelijk is het Twitter-account dus van Nintendo.

Mario bestaat dit jaar 35 jaar en Nintendo heeft nog geen games aangekondigd rondom deze viering. Wel gaan al geruime tijd geruchten dat het bedrijf met remasters of remakes van Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy komt. Ook zou Wii U-game Super Mario 3D World naar Switch worden gebracht. Een onderdeel van dit gerucht was het bestaan van een nieuwe Paper Mario-game, die inmiddels al is onthuld en vrijdag uitkomt onder de naam Paper Mario: The Origami King.

Dit artikel delen:

Lees meer

Konami werkt aan seizoensupdate voor PES 2020 in plaats van PES 2021 Final Fantasy Crystal Chronicles-remaster krijgt geen lokale multiplayer
2

Reacties op: Fans ontdekken mogelijk Twitter-account voor Mario's 35ste verjaardag

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Cocabeer

  • 16 juli 2020 10:41
  Als ze een nieuwe Allstars uitbrengen dan hebben ze een nieuwe, eeuwige klant erbij in de vorm van mijn oudste zoon. Honderd procent dat hij daar helemaal apenstront op gaat. En papa ook!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Mmo-veteran

  • 16 juli 2020 17:03
  "Apenstront op gaat" Nooit van gehoord …

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.