Fans ontdekken mogelijk Twitter-account voor Mario's 35ste verjaardag

Fans ontdekken mogelijk Twitter-account voor Mario's 35ste verjaardag

Nintendo-fans hebben een Twitter-account gevonden dat mogelijk door Nintendo gebruikt gaat worden om de vijfendertigste verjaardag van Mario te vieren.

Het Twitter-account heet @supermario35th en is nu nog inactief. Fans hebben bekeken wat het mailadres is waarmee het account is aangemaakt, en het lijkt om hetzelfde mailadres te gaan dat achter de officiële Japanse Twitter-accounts van Splatoon en Super Smash Bros. zit. Vermoedelijk is het Twitter-account dus van Nintendo.

Mario bestaat dit jaar 35 jaar en Nintendo heeft nog geen games aangekondigd rondom deze viering. Wel gaan al geruime tijd geruchten dat het bedrijf met remasters of remakes van Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy komt. Ook zou Wii U-game Super Mario 3D World naar Switch worden gebracht. Een onderdeel van dit gerucht was het bestaan van een nieuwe Paper Mario-game, die inmiddels al is onthuld en vrijdag uitkomt onder de naam Paper Mario: The Origami King.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als ze een nieuwe Allstars uitbrengen dan hebben ze een nieuwe, eeuwige klant erbij in de vorm van mijn oudste zoon. Honderd procent dat hij daar helemaal apenstront op gaat. En papa ook!

0
test

"Apenstront op gaat" Nooit van gehoord ...

0

Aanbevolen voor jou