Fans hebben kritiek op grafische stijl nieuwe Mario Kart 8-tracks

Fans hebben kritiek op grafische stijl nieuwe Mario Kart 8-tracks

Sommige fans uiten op internet kritiek over de grafische stijl van de pas aangekondigde dlc-parcoursen voor Mario Kart 8 Deluxe.

Eerder deze week werd aangekondigd dat Nintendo als betaalde dlc 48 banen voor Switch-game Mario Kart 8 Deluxe uitbrengt. Dit zijn tracks die eerder al in andere Mario Kart-games zijn verschenen.

Fans discussiëren nu over de graphics van de nieuwe parcoursen. Sommige mensen zijn van mening dat de graphics van de nieuwe tracks minder gedetailleerd zijn dan de bestaande tracks in de games. Dit zou volgens sommigen komen doordat een aantal van de parcoursen uit het mobiele spel Mario Kart Tour komen.

Dit en volgend jaar verschijnen er in totaal zes 'sets'. In elk pakket zitten er acht parkoersen. Het eerste pakket verschijnt op 18 maart. Spelers kunnen voor 24,99 euro een uitbreidingspas kopen zodat ze alle tracks kunnen downloaden zodra ze uitkomen. Mensen die een abonnement op Nintendo Switch Online en het uitbreidingspakket van de service hebben, kunnen zolang ze lid blijven kosteloos de nieuwe tracks spelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een gezeik. Het ziet er prima uit.

0

@ShadowKiller ik vind het er ook prima uit zien.

0

@ShadowKiller precies mijn gedachte, heb veel zin in het Tokyo level

0
test

Ziet er echt niet uit. Ik wacht wel op MK9.

0

Aanbevolen voor jou