Nieuws
The Last of Us: Part 2

Fans denken dat The Last of Us-showrunners een actrice voor Abby hebben gevonden

Een tweede seizoen is officieel echter nog niet aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Fans van The Last of Us speculeren dat de showrunners van de HBO-serie de actrice die Abby in toekomstige seizoenen gaat spelen al hebben gevonden.

Abby Anderson is een belangrijk personage in de game The Last of Us: Part 2. Hoewel het eerste seizoen van de HBO-serie The Last of Us alleen de eerste game en uitbreiding Left Behind verfilmt, hebben de showrunners al aangegeven in eventuele toekomstige seizoenen graag The Last of Us: Part 2 te willen verfilmen.

Fans vermoeden nu dat de showrunners al een actrice op het oog hebben voor de rol van Abby. Neil Druckmann - de schrijver en regisseur van de games en een van de showrunners van de HBO-serie - volgt actrice Shannon Berry op Instagram. Berry volgt Druckmann ook, alsmede Pedro Pascal, Bella Ramsey en het The Last of Us-account.

Daarnaast tweette Berry in 2020 al dat het haar opviel dat veel mensen haar op Abby vonden lijken. "En ze hebben eigenlijk wel gelijk." Opvallend genoeg is deze tweet inmiddels verwijderd.

Een tweet van fanaccount The Last of Us News, die hieronder is te zien, toont de gelijkenissen tussen Berry en Abby. Hoe dan ook is nog niet bevestigd wie Abby eventueel zou kunnen spelen in de The Last of Us-serie - een tweede seizoen is niet eens aangekondigd. Tegelijkertijd speelt Abby een essentiële rol in de The Last of Us-franchise en zou het dus niet ongehoord zijn dat de showrunners van de serie uit voorzorg al bezig zijn met een geschikte actrice vinden.

Eerder vandaag bleek dat The Last of Us een record heeft gebroken: niet eerder groeide de kijkersaantallen tussen twee afleveringen van een serie op HBO zo snel. De eerste aflevering werd op de premièredag door 4,7 miljoen mensen bekeken, de tweede aflevering door 5,7 miljoen mensen. Overigens gaan deze cijfers alleen over de Amerikaanse markt. Via bovenstaande link kan een teaser voor de derde aflevering van de serie bekeken worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spellforce: Conquest of Eo verschijnt in februari Belangrijke Blizzard-spil vertrokken vanwege beoordelingssysteem voor werknemers
5

Reacties op: Fans denken dat The Last of Us-showrunners een actrice voor Abby hebben gevonden

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  The_Stifmeister

  • 24 januari 2023 16:40
  Ik kan met 100% zekerheid voorspellen dat er een tweede seizoen komt. Ben benieuwd qua casting. Altijd leuk als mensen er zo induiken en ik denk dat ze wel eens gelijk zouden kunnen hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 24 januari 2023 17:35
  @The_Stifmeister Ja, Hopelijk kondigt HBO snel een tweede seizoen aan. Persoonlijk vind ik het verhaal van TloU Part 2 nog zoveel interessanter, duisterder en meer gelaagd dan de eerste game, dus dat wil ik ook dolgraag verfilmd zien worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TiRamySu

  • 24 januari 2023 19:10
  @MichelMusters vind ik ook. Echte headspinner

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 25 januari 2023 00:23
  Het zal wel niet want anders was het ondertussen wel gelekt, maar ik ben heel benieuwd of we Abby misschien al in de laatste aflevering van het huidige seizoen zien.
  SPOILERS VOOR THE LAST OF US & PART II
  In Part II heb je die scene met Jerry (de chirurg en vader van Abby) en Marlene waar ze het over de operatie op Ellie hebben, Abby loopt in de kamer en zegt dat als zij in Ellie's positie zat dat ze zou willen dat de operatie uitgevoerd zou worden. Die scene zou je zo in de laatste aflevering kunnen doen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowKiller

  • 25 januari 2023 10:53
  @poklaan
  Ik heb ook erg benieuwd of we Abby gaan zien dit seizoen. Het zou wel een leuke season finale zijn
  Ik ben ook benieuwd of Last of Us seizoen 2 (als deze komt) gelijk Last of Us Part 2 gaat verfilmen. Hoewel ik team Abby ben, ben ik niet klaar voor een scene die gaat komen mocht Part 2 als serie komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.