Fans denken dat The Last of Us-showrunners een actrice voor Abby hebben gevonden

Fans denken dat The Last of Us-showrunners een actrice voor Abby hebben gevonden

Fans van The Last of Us speculeren dat de showrunners van de HBO-serie de actrice die Abby in toekomstige seizoenen gaat spelen al hebben gevonden.

Abby Anderson is een belangrijk personage in de game The Last of Us: Part 2. Hoewel het eerste seizoen van de HBO-serie The Last of Us alleen de eerste game en uitbreiding Left Behind verfilmt, hebben de showrunners al aangegeven in eventuele toekomstige seizoenen graag The Last of Us: Part 2 te willen verfilmen.

Fans vermoeden nu dat de showrunners al een actrice op het oog hebben voor de rol van Abby. Neil Druckmann - de schrijver en regisseur van de games en een van de showrunners van de HBO-serie - volgt actrice Shannon Berry op Instagram. Berry volgt Druckmann ook, alsmede Pedro Pascal, Bella Ramsey en het The Last of Us-account.

Daarnaast tweette Berry in 2020 al dat het haar opviel dat veel mensen haar op Abby vonden lijken. "En ze hebben eigenlijk wel gelijk." Opvallend genoeg is deze tweet inmiddels verwijderd.

Een tweet van fanaccount The Last of Us News, die hieronder is te zien, toont de gelijkenissen tussen Berry en Abby. Hoe dan ook is nog niet bevestigd wie Abby eventueel zou kunnen spelen in de The Last of Us-serie - een tweede seizoen is niet eens aangekondigd. Tegelijkertijd speelt Abby een essentiële rol in de The Last of Us-franchise en zou het dus niet ongehoord zijn dat de showrunners van de serie uit voorzorg al bezig zijn met een geschikte actrice vinden.

Eerder vandaag bleek dat The Last of Us een record heeft gebroken: niet eerder groeide de kijkersaantallen tussen twee afleveringen van een serie op HBO zo snel. De eerste aflevering werd op de premièredag door 4,7 miljoen mensen bekeken, de tweede aflevering door 5,7 miljoen mensen. Overigens gaan deze cijfers alleen over de Amerikaanse markt. Via bovenstaande link kan een teaser voor de derde aflevering van de serie bekeken worden.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan met 100% zekerheid voorspellen dat er een tweede seizoen komt. Ben benieuwd qua casting. Altijd leuk als mensen er zo induiken en ik denk dat ze wel eens gelijk zouden kunnen hebben.

0
test

@The_Stifmeister Ja, Hopelijk kondigt HBO snel een tweede seizoen aan. Persoonlijk vind ik het verhaal van TloU Part 2 nog zoveel interessanter, duisterder en meer gelaagd dan de eerste game, dus dat wil ik ook dolgraag verfilmd zien worden.

0
test

@MichelMusters vind ik ook. Echte headspinner

0

Aanbevolen voor jou