Fans boos over Colin McRae Rally 'remaster-versie' | Gamer.nl

Fans boos over Colin McRae Rally 'remaster-versie' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In de Steam-beschrijving van Colin McRae Rally wordt er melding van gemaakt dat de game "gebaseerd is op content van Colin McRae Rally 2.0", dat op Metacritic een gemiddelde score van 90% heeft ontvangen. In de game ontbreekt echter bijvoorbeeld de optie om auto's aan te pa en. Inmiddels heeft Codemasters de uitgebreide beschrijving op de Steam-site geüpdatet en vermeldt het bedrijf dat het gaat om een port van de mobiele racetitel van vorig jaar. In de korte beschrijving wordt hier echter nog steeds geen vermelding van gedaan.

In de game wordt er wel duidelijk gemeld dat het gaat om een port van de mobiele titel Colin McRae Rally. In het "About the Game"-gedeelte valt onder meer te lezen dat Colin McRae Rally "alle tracks en auto's van de mobiele toptitel van vorig jaar bevat". Op de Steam-forums zijn ondertu en veel negatieve reviews te vinden van mensen die erop wijzen dat het een mobiele port betreft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou