Fans boos om gebrek aan Steam Achievements in Assassin's Creed Valhalla

Fans boos om gebrek aan Steam Achievements in Assassin's Creed Valhalla

Pc-gamers zijn teleurgesteld door het gebrek aan Steam Achievements in Assassin's Creed Valhalla.

Op Steam vroeg een speler zich af of men Steam Achievements kon verwachten in de game, die sinds kort op Steam verkrijgbaar is. In eerste instantie reageerde een woordvoerder van Ubisoft met het volgende: "Er is veel speculatie, dus we willen het officieel bevestigen. Deze game ondersteunt geen Steam Achievements." 

Veel fans reageerden kritisch op deze reactie en het feit dat er geen Steam Achievements naar de game komen. Dit heeft er voor gezorgd dat Ubisoft diens reactie heeft herzien. "We hebben je verzoek en deze topic naar onze Valhalla- en Steam-teams verstuurd om te kijken wat er mogelijk is. We hebben op dit moment geen updates om te geven, maar we nemen het onder de loep."

Ubisoft brengt sinds kort weer games uit op Steam. Naast Assassin's Creed Valhalla moeten ook Roller Champions, Anno 1800 en Immortals Fenyx Rising uitkomen op Steam.

Ubisoft

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola De achievements zijn er natuurlijk ook al door de playstation en xbox versies etc. Dus is volgens mij eigenlijk gewoon een kwestie van die overzetten.

0
test

@coola Komt volgens mij niet bij Epic vandaan maar vanaf Ubisoft`s UPlay. Daar hebben ze wel een soort van achievements etc.

0
test

Wat een onzin, achievements zijn zo zinloos IMHO. Vaak zitten er ook nog dan eens van die irritante achievements bij die bijna onmogelijk te halen zijn of waar je dan toch eerst een handleiding voor nodig hebt om te weten hoe je die moet halen. Gaan zitten huilen omdat er geen achievements zijn is toch wel erg triest.

0
test

@SuperDre En toch vind ik het soms wel chill aan achievements dat het voor mij een stimulant kan zijn om een game op een andere manier te spelen dan ik normaal zou doen, andere wapens te proberen of om bepaalde dingen op te zoeken die ik anders niet snel zou doen. Dus vind het zelf altijd wel fijn om een beetje beloond te worden op die manier. Ook al is het voor mij geen dealbreakers zoals sommigen doen, maar meer een nice to have

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola als ze achter een difficulty wall zitten vind ik dat meestal wel leuk. Het kan een extra uitdaging bieden en me motiveren beter te worden in de game. Daarmee stel ik een doel voor mijzelf en kan ik meer voldoening uit de game halen omdat ik dan voor mijzelf een obstakel overwonnen heb. Dat vind ik veel leuker dan 100 vlaggetjes verzamelen o.i.d.

0
test

@SuperDre Voor talloze mensen zijn achievements een onderdeel van het spelplezier. Logisch dus dat die groep er van baalt dat ze niet in Steam versie zitten (terwijl ze wel op de PlayStation en xbox aanwezig zijn). Misschien jezelf eens in anderen verplaatsen.

0
test

@SuperDre Jij vind het onzin, betekend niet dat het onzin is. Het geeft mij voldoending als ik alle trophies haal en een game 100% heb. Geeft me een gevoel van ik heb in ieder geval me geld eruit en het zorgt ervoor dat ik toch alle collectibles etc ga halen wat ik anders niet zou doen. Niet 1 maar meerdere keren heb ik juist door trophy/achieve hunten easter eggs of andere secrets gevonden die ik normaal niet tegen was gekomen. Het is wel degelijk een valide punt als andere versies van het het spel ze wel hebben en de rest niet. Vaak lost dit voor mij ook de innerlijke strijd van, speel ik het op de switch op PS? Kies ik toch voor PS vanwege trophies. Het enige wat triest is dat je waarschijnlijk geen doorzettingsvermogen hebt of niet goed genoeg bent om bepaalde difficulties te behalen, maar dat is een persoonlijk en individueel probleem.

0

Aanbevolen voor jou