Fan vindt QR-code in Halo Infinite E3-trailer

Fan vindt QR-code in Halo Infinite E3-trailer

In de afgelopen juni uitgekomen E3-trailer van Halo Infinite is door een fan een geheime QR-code gevonden.

Twitter-gebruiker Xeypal ontdekte de code die heel kort in de trailer te zien is. Wanneer de QR-code op de juiste manier in elkaar wordt gezet, leidt het naar een audiobericht met de stem van Cortana. Dit bericht is zo'n veertig seconden lang. Cortana zegt onder andere: "Dit... dit is een onderdeel van mij. Ik weet niet waarom, ik weet niet hoe, maar ik ben het."

Het is niet bekend wat het bericht precies betekent en of het een eerste stap is in een ARG die 343 Industries voor de release van Halo Infinite heeft gepland. Halo 5 had ook een populaire ARG voor de lancering van het spel.

Halo Infinite komt eind 2020 uit voor Xbox One, pc en Project Scarlett.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Toch ongelooflijk dat er fans zijn die beeldje voor beeldje, van boven naar beneden etc ...uren besteden aan een fragment van een paar minuten om zoiets als dit te ontdekken. Vind t wel erg grappig. Nou ben benieuwd waar dit naar leidt.

0
test

True @EdwinVP Heel knap dat iemand dit ontdekt na uren uitpluizen, maar ook dat het nog echt iets doet. Dus het was bedoelt dat iemand het ontdekte. En doordat makers zoiets ‘verbergen’ gaan kijkers meer en meer zo zoeken. Vind het ook grappig en Interessant. Ik hou wel van zulke manieren van teasen

0

Aanbevolen voor jou