Fan speelt Zelda: Breath of the Wild uit met alleen schild

Fan speelt Zelda: Breath of the Wild uit met alleen schild

href="https://www.youtube.com/channel/UCG6zBb8GZKo1XZW4eHdg-0Q" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Youtuber PointCrow</a> heeft The Legend of Zelda: Breath of the Wild uitgespeeld door enkel schilden te gebruiken.

Al eerder is Youtuber PointCrow de uitdaging aangegaan om zonder wapens Zelda: Breath of the Wild uit te spelen, waarbij hij alleen gebruikmaakte van schilden en bommen. Na deze video kreeg hij echter veel reacties met betrekking tot de bommen. Zijn kijkers vonden namelijk dat deze ook vielen onder wapens en dus maakte PointCrow zich klaar om nogmaals de uitdaging aan te gaan zonder bommen.

In Breath of the Wild zijn er twee zones waarbij hij gebruikmaakte van een glitch omdat deze zonder bommen niet te passeren waren. De eerste was de tempel waarbij de bom-rune wordt gegeven en de laatste was bij de eindbaas. De glitch zorgde ervoor dat hij hoger kon springen en hierdoor obstakels vermeed.

Het heeft in totaal 27 uur geduurd om de game uit te spelen, zonder de tijd mee te rekenen die het hem gekost heeft om van tevoren alles uit te werken. Calamity Ganon heeft hij verslagen door gebruik te maken van Ganon’s eigen aanvallen. Veel van de gameplay heeft hij gestreamd en via zijn Youtube is een samengevatte versie te zien, die hieronder te zien is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja wat moet je hiervan zeggen. Tijd teveel? :)

0
test

@Diamond8d Je zal maar een hobby hebben inderdaad.

0
test

Ja dat zeg ik, tijd teveel :)

0

Aanbevolen voor jou