Nieuws

Fan maakt P.T.-demo na op pc

Downloaden nu het nog kan

Geschreven door Michel Musters op
Een fan heeft de P.T.-demo, die al geruime tijd niet meer verkrijgbaar is, nagemaakt voor pc.
De demo verscheen enkele jaren geleden op PlayStation 4 en was ontwikkeld door Hideo Kojima. Hij zou voor Konami samen met Guillermo del Toro de game Silent Hills ontwikkelen, met Norman Reedus in de hoofdrol. Aan het einde van de P.T.-demo bleek dat het een teaser was voor Silent Hills.


De demo werd nadat Kojima bij Konami vertrok offline gehaald en is niet meer te downloaden. De zeventienjarige 'Qimsar' heeft de demo echter nagemaakt voor pc.

"Voordat ik aan dit project begon had ik maar zes uur aan ervaring met de Unreal Engine en dit is mijn eerste game. Ik heb er al zo'n 140 uur aan besteed en heb mijzelf veel dingen aan moeten leren."

Qimsar verwacht dat de demo snel offline gehaald moet worden, maar is bereid om de demo persoonlijk te uploaden naar ieder die interesse heeft. Voordat het zover is, kan de demo op Qimsar's Game Jolt-pagina gedownload worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco toont op Gamescom mysterieuze nieuwe game Rockstar bevestigt: Grand Theft Auto 6-teaser in GTA Online is nep
2

Reacties op: Fan maakt P.T.-demo na op pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 4 juli 2018 22:05
  Niet slim van em om te zeggen dat hij bereid is om de game te uploaden naar iedereen die wil. Als konami al vraagt om de demo offline te halen dan gaan ze echt niet toestaan dat hij het alsnog upload naar wie daarom vraagt, dus zal het op een rechtzaak/schikking uit gaan draaien.. Sorry, leuk dat je het project hebt gemaakt om UE te leren, maar hou het daar bij en ga niet als een naieveling denken dat ze jou wel ontzien..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 5 juli 2018 22:30
  Best een goede demo voor een sollicitatie. Het is niet af maar het sfeertje zat er wel goed in.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.