Nieuws

Fan maakt PS1-versie van Cyberpunk 2077

Cyberpunk 1997

Geschreven door Cody van den Bogert op
Een fanatieke Cyberpunk 2077-fan heeft een PlayStation 1-versie van het spel in de PlayStation 4-game Dreams gemaakt .

In een video van de YouTuber Bearly Regal is de demake van Cyberpunk 2077, of Cyberpunk 1997 zoals hij de game zelf noemt, te aanschouwen. De game is volledig gemaakt in Dreams, een creatieve game dat spelers in staat stelt om de meest bijzondere werelden te maken. Alles is gebouwd met een klassieke pixel artstijl .

De video begint met een korte rondleiding in de thuisbasis van de protagonist. Hier kunnen spelers ontspannen, missies accepteren en hun statistieken verbeteren. Bovendien kunnen spelers het appartement volledig personaliseren. Er is ook een persoonlijke wapenopslag aanwezig. Hier kunnen wapens worden opgeslagen en bepaalde uitrustingen worden geselecteerd. Vooralsnog is echter alleen de 9mm Vindicator te zien, het standaardwapen van een politieagent.

Vervolgens gaat de YouTuber naar buiten en toont hij hier de markt die aan het appartement grenst. Hier kunnen spelers verschillende goederen kopen en verkopen. Verder vertelt Bearly Regal dat het aantal bezoekers beïnvloed wordt door tijdstip. Een aantal van deze bezoekers kunnen worden aangesproken en op deze manier kunnen er zijmissies worden ontgrendeld.

Ten slotte toont de ontwikkelaar Night City. Spelers kunnen hier rondrijden in een politieauto met een topdown-perspectief. Volgens de ontwikkelaar reageert de wereld op de speelstijl van de speler en dat geldt ook voor het verhaal.

Benieuwd hoe Bearly Regal dit allemaal heeft gemaakt? Bekijk dan hier een video waarin hij het een en ander uitlegt over de ontwikkeling van Cyberpunk 1997.

Hieronder kan je de korte tour door Cyberpunk 1997 bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Opbrengsten Modern Warfare-dlc worden gedoneerd voor bosbranden Australië Internetvriendin redt Britse gamer na epileptische aanval
0

Reacties op: Fan maakt PS1-versie van Cyberpunk 2077

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.