Fan maakt Kakariko Village uit Zelda na in Unreal Engine 5

Fan maakt Kakariko Village uit Zelda na in Unreal Engine 5

YouTuber RwanLink heeft Kakariko Village uit The Legend of Zelda: Ocarina of Time nagemaakt in Unreal Engine 5.

De video, die sinds hij online is verschenen veel fans verwondert met diens grafische kwaliteiten, toont het knusse dorpje uit de Nintendo 64-game met moderne graphics.

De video toont enkele moderne technieken die mogelijk zijn met Unreal Engine 5, waaronder 'real-time global illumination Lumen' voor realistischere lichtweergave.

Het project is overigens niet publiekelijk te downloaden - voor nu kan alleen onderstaande video bekeken worden. RwanLink is wel van plan om meer locaties uit de klassieke Zelda-game na te maken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit ziet er prachtig uit, maar denk dat ze beter bezig kan gaan met eigen originele omgevingen.

0

@SuperDre Het is nog steeds goede oefening

0
test

Totaal geen sfeer, onwijs generiek. Meh.

0
test

@Baukereg Wat ben jij een zuurpruim / azijnpisser zeg.

0
test

@Baukereg Het ziet er prachtig uit, maar ik voel echt niets. Dat heb ik sowieso wel vaker met Unreal updates; het ziet er super realistisch uit, maar er blijft niets voor de verbeelding over.

0
test

@WvA Het is een techdemo, en de makers kiezen meestal iets waar ze fan van zijn. Maar ga het vooral oordelen alsof het voor meer dient dan dat, heeft veel nut.

0
test

@WvA Precies wat je zegt. Leuk die mooie belichting, maar het straalt verder niks uit. Het voelt op geen enkele manier als Zelda en ik herken Kakariko Village ook nergens in. Dat is een beetje de ellende met al die Unreal updates, want UE heeft een aantal opties out of the box waardoor het er snel fancy uitziet, zelfs als een amateur er mee aan de slag gaat, maar dat is niet waar design om draait.

0

Aanbevolen voor jou