Fan maakt battle royale-modus Super Mario Bros

Fan maakt battle royale-modus Super Mario Bros

Het is nu mogelijk om een battle royale-modus van Super Mario Bros te spelen in de browser. Honderd spelers kunnen het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen in de levels van het platformspel uit 1985.

Youtuber

Watch on YouTube

heeft een battle royale-modus gemaakt voor Super Mario Bros. Het spel, genaamd Mario Royale, is afgelopen weekend gelanceerd en kan hier gratis in de browser worden gespeeld met een toetsenbord of controller.

Mario Royale wordt gespeeld door maximaal honderd spelers tegelijk in World 1, 2 of 3 uit Super Mario Bros, welke willekeurig wordt gekozen aan het begin van de ronde. De drie spelers die vervolgens als laatste overblijven of als eerste het einde van alle levels in de World bereiken, winnen de ronde. Hierbij kunnen, net zoals in het originele spel, power-ups worden gevonden om langer in leven te blijven of om vijanden uit te schakelen.

Een combinatie van snelheid, oplettendheid en overleven is belangrijk in Mario Royale. Alle blokken, vijanden en power-ups in de levels zijn namelijk gedeeld tussen alle spelers, wat tot veel chaotische situaties kan leiden. InfernoPlus noemt zijn eigen creatie, dat op het moment van schrijven meer dan 500 online spelers telt, dan ook een 'echte zonde'.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cease and desist incoming in 3..........2........1

0
test

Pas het snel aan met omgevingen en mannetjes van Doki Doki Panic!

0

Aanbevolen voor jou