Hyrule uit Zelda: A Link to the Past nagemaakt in Animal Crossing: New Horizons

Hyrule uit Zelda: A Link to the Past nagemaakt in Animal Crossing: New Horizons

Reddit-gebruiker VaynMaanen heeft Hyrule uit de Zelda-game A Link to the Past volledig nagebouwd in Animal Crossing: New Horizons. De gebruiker deelde zijn project op Reddit.

In het bericht zegt VaynMaanen dat hij vier ‘afschuwelijke’ dagen met terraformen aan de slag is geweest. Het resultaat mag er zijn, hoewel het natuurlijk niet in zijn geheel klopt, zijn de belangrijkste structuren op de kaart goed te herkennen. Hij deelde ook een aantal foto's op Imgur. Een paar foto’s van het project zijn hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over de nieuwe Animal Crossing-game.

Animal Crossing
Animal Crossing
Animal Crossing

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

No lifer comments zijn niet meer van toepassing want je hebt momenteel weinig opties meer met je vrije tijd. Wel erg vet gedaan. Is het nog mogelijk om mappen te delen in de game?

0
test

@melody Je kan bij elkaar op bezoek (mits uitgenodigd), maar eilanden van elkaar downloaden zit er helaas niet in. Zou wel cool zijn als je iemand anders z'n eiland kan gebruiken om verder uit te breiden.

0
test

Ik vermaak mij prima met Animal crossing maar toch vind ik het jammer dat Nintendo niet gewoon een keer all-out gaat betreft online mogelijkheden, vooral bij een game als deze zou dat zo tof zijn. Denk bijv aan een auctionhouse of gewoon het simpeler maken van het bezoeken van vreemde eilanden. Nu moet je je heil zoeken op discord servers ect om met de community in contact te komen, en als je eenmaal bij iemand op bezoek gaat, werkt dat ook nog is totaal niet soepel. Vind het wel jammer dat de nieuwste Animal crossing nog steeds zo terughoudend is op gebied van online.

0
test

@Mmo-veteran Ik gebruik dodocodes.com daarvoor. Heel makkelijk om je eigen code te delen of die van andere te zoeken en de nieuwste staat altijd boven aan.

0

Aanbevolen voor jou