Fallout: New Vegas-studio helpt mogelijk mee aan Wasteland 2 | Gamer.nl

Fallout: New Vegas-studio helpt mogelijk mee aan Wasteland 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Avellone zou zich zelf bezig gaan houden met het ontwerp van locaties en dialogen. Zijn studio kan verder helpen op het gebied van de spelmechanismes binnen de role-playing game. Avellone benadrukt wel dat het belangrijkste gedeelte van het werk door bedenker Brian Fargo's studio wordt gedaan.

"In het kort, Brian kent Wastelands beter dan ik. Hij weet wat voor toon hij in de game wil aanslaan. Het is de taak van mij en Obsidian om met onze kennis en ervaring met RPG's en design zijn visie te realiseren op zo'n manier dat het de verwachtingen van spelers overtreft", aldus Avellone. Momenteel heeft het Kickstarter-project van Wastelands 2 ruim 1,8 miljoen dollar opgehaald. De actie loopt nog 15 dagen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou