Fallout: New Vegas krijgt exclusieve DLC op Xbox 360 | Gamer.nl

Fallout: New Vegas krijgt exclusieve DLC op Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Met genoegen zetten we de relatie tu en Bethesda en Microsoft door en bouwen we voort op het succes van de DLC voor Fallout 3 op Xbox Live", aldus Bethesda's vicepresident of marketing, Pete Hines. "Fans zullen wederom hun ervaring in het Fallout-universum voort kunnen zetten na de lancering van de game, via extra content."

Hoewel het nog niet bekend is wat de DLC inhoudt, denkt Microsoft's product marketing manager Matt Barlow dat gamers er tevreden over zullen zijn. "Bethesda heeft de lat hoog gelegd met de DLC voor Fallout 3. We twijfelen er niet aan dat gamers het geweldig zullen vinden om hun avonturen in Fallout: New Vegas voort te kunnen zetten."

De downloadbare content voor Fallout 3 was tijdelijk exclusief op Xbox 360, wat mogelijk ook voor de DLC van Fallout: New Vegas geldt. New Vegas is vanaf aankomende vrijdag beschikbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou