Fallout-maker werkt aan 2D RPG volgens vacature | Gamer.nl

Fallout-maker werkt aan 2D RPG volgens vacature | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Obsidian zoekt naar een "2D personage-animator om te werken aan een zeer gestileerde, geruchtmakende role-playing game". De beoogde werknemer moet twee jaar ervaring hebben en bij voorkeur kennis van ontwikkeling in Flash. Ervaring met de ontwikkeling van games voor PlayStation 3 en Xbox 360 wordt als een pre genoemd.

Mogelijk betreft het de Wheel of Time-game. Obisidian werkt sinds vorig jaar aan een nog niet onthulde game die is gebaseerd op de populaire Wheel of Time-fantasyboeken van schrijver Robert Jordan. De studio werkt momenteel ook aan Dungeon Siege III en was eerder verantwoordelijk voor Fallout: New Vegas, Alpha Protocol, Neverwinter Nights 2 en Star Wars: Knights of the Old Republic II.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou