Bethesda: 'Fallout 76 wordt niet gratis speelbaar'

Bethesda: 'Fallout 76 wordt niet gratis speelbaar'

Ontwikkelaar Bethesda heeft laten weten dat Fallout 76 niet gratis speelbaar wordt. Dit antwoordt het bedrijf via een bericht op Twitter naar aanleiding van een recent gerucht over de game.

Kortgeleden ontstond het gerucht dat Fallout 76 in de toekomst gratis speelbaar wordt voor alle spelers, omdat een Australische

Watch on YouTube

het bericht zou hebben gekregen de game uit de schrappen te halen vanwege Bethesda's vermeende plannen.

Dit gerucht zorgde voor ophef bij spelers die voorheen de volle prijs betaalden om de game te kunnen spelen. Zo verscheen er een bericht op Twitter van een Fallout 76-speler die zijn onvrede uitte over het gerucht.

De speler in kwestie sprak Bethesda aan door te zeggen zijn geld terug te willen indien de game gratis wordt voor alle spelers. Hierbij wordt ook verwezen naar de 500 Atoms die Bethesda voorheen gaf aan spelers ter compensatie voor een misleidende omschrijving van de speciale editie van Fallout 76. Hierbij werd destijds vermeld dat speler onder andere een canvas tas kregen, maar werd dit zonder te communiceren vervangen met een nylon tas.

Fallout 76

Bethesda reageerde op dit bericht door te zeggen dat er niks van dit gerucht klopt en de game niet gratis gaat worden. Er wordt verder geen verklaring of commentaar gegeven door de ontwikkelaar, maar maakt duidelijk dat de game zo snel na de lancering niet gaat overstappen naar gratis toegang. Dit sluit echter niet uit dat Bethesda later in de toekomst de game alsnog gratis beschikbaar kan gaan stellen.

Fallout 76 is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als het zo doorgaat met de prijsdalingen is de game straks praktisch gratis :p. Je kan op cdkeys al een key voor 10 euro kopen.

0
test

Toch vreemd dat op de game bijna uitverkocht is op sommige sites.

0

@AlexKidd Zou jij, als je een retailer was, de game nog steeds inkopen?

0

Aanbevolen voor jou