Fallout 76-update laat spelers meerdere kampen tegelijk opslaan

Fallout 76-update laat spelers meerdere kampen tegelijk opslaan

De aankomende Locked & Loaded-update voor Fallout 76 maakt het mogelijk om meerdere kampen tegelijk op te slaan. Dat maakt Bethesda bekend in een href="https://fallout.bethesda.net/en/article/3kMyHHpPp97aFoQS9AWJMH/fallout-76-inside-the-vault-locked-and-loaded-features-dev-dive" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

Zogenaamde camp slots maken het mogelijk om ontworpen kampen op te slaan, te bewaren en eventueel later ergens anders in de wereld te plaatsen. Daarmee kunnen spelers eenvoudiger wisselen tussen verschillende ontwerpen. Het is nog steeds mogelijk om slechts één kamp tegelijk in de wereld te hebben staan.

Ook voegt de update 'special loadouts' toe, om snel tussen verschillende configuraties van vaardigheden te wisselen. Zo moet het volgens Bethesda eenvoudiger worden om te wisselen tussen verschillende speelstijlen.

De Locked & Loaded-update verschijnt op 27 april. Pc-gebruikers kunnen de update echter alvast testen op de public test server.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze update is hartstikke welkom hoor maar hopelijk komen ze binnenkort met een nieuwe roadmap met nieuwe events en wat duidelijkheid over expeditions die waarschijnlijk dit jaar uit zou moeten komen en wat meer info over het tweede deel van Steel Dawn. Ik ga het pas weer spelen als seizoen 4 begint

0

Aanbevolen voor jou